torsdag 12 maj 2011

Jag har köpt en lekstuga :)

Ikväll har jag varit på en liten utflykt med barnen och köpt en lekstuga i bättre begagnat skick för 800 kr :) Har länge drömt om en lekstuga till barnen och förhandlade med bäste mannen redan för ett år sedan och nu äntligen har drömmen gått i lås. Återstår "bara" att transportera hem den.
Efter lite renovering och ny takpapp återstår det roliga, att måla och inreda den. Jag har ju sista två åren samlat på mig diverse bra lekstuge grejer på mina loppisvandringar, så nu blir det till att piffa lekstuga!
Hugo och Amanda var helt överförtjusta och ville knappt åka därifrån, så jag hoppas att det håller i sig och inte bara är nyhetens behag. Helt överlycklig blev jag också över dessa två gamla caféstolar som jag fick med på köpet. Lite färg och de kommer bli superfina på den lilla stenlagda uteplatsen på baksidan.
Jag har kontaktad en stenläggare idag som kommer på måndag. Nu är jag trött på att skifferhögen ligger där och hånar mig. Nu vill jag få lite ordning i trädgården så vi lejer bort jobbet istället.

Nu ska jag gå och lägga mig och planera för vår "nya" lekstuga :)
Kramar Ida

2 kommentarer:

  1. Ser precis ut som vår som vi köpte begagnad. Transporten var inte den lättaste, men vi hade snälla grannar som hjälpte till. Att ett sånt litet hus kan vara så tungt!;-)

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Åååh! En lekstuga! Så himla roligt! Nu blir jag lite avis... :)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails