söndag 30 augusti 2009

Garagerensning

Idag har vi rensat ut i garaget, helt otroligt skönt! Nu kan vi faktiskt inte bara komma in utan även gå igenom det (vi har en dörr i ena änden och porten i den andra...) Tur att min man är så bra på att slänga saker, för det är inte jag ;)
Nu när det finns plats i garaget drömmer jag om en riktig snickarbänk...

Helt plötsligt ser man nya saker, tror aldrig jag har lyckats titta ut genom garagefönstret innan, men utsikten därifrån är ju riktig fin med alla blommor som fortfarande blommar :)

Det är kul att rensa och städa för man hittar sådant som man inte trodde man hade och annat som man bara har letat efter väldigt länge...
Bland annat hittade jag en tunn mdf skiva, jag var på väg att köpa en sådan i veckan för jag ville göra bokstäver till Amandas och Hugos dörrar. Har inte riktig hittat bokstäver som jag vill ha så då blir det till att göra egna...
Jag gillar formatet på polkadot bokstäverna men de är lite för puttenuttiga för min smak. Hade tänkt såga ut något liknande men måla dem i klatschigare färger. Jag återkommer med bilder på dessa när de är färdiga.

2 kommentarer:

  1. Det är verkligen en skön känsla att rensa! Och vilken fin utsikt du fick! Det verkar som om mycket blommar fortfarande.

    SvaraRadera
  2. Tack för titten inne hos mig!

    Camilla

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails