torsdag 12 januari 2012

Fåtölj på G

Snart börjar tapetserarkursen igen, jag längtar tills jag är färdig och får ta med min fåtölj hem. Så här såg den ut innan jul och det är bara ryggen och armstöden som saknas.
Den skall ha en liten nackkudde också och sedan är den klar! Den kommer bli en favorit för den är fantastisk skön att sitta i. Tyget är ett billigt möbeltyg som jag köpt från stoff och stil, kostar bara 140 kr/m.
Annars kämpar jag på med mitt köpstopp. Jag har fått stålsätta mig många gånger under en den gångna veckan, men jag är så nöjd med mig själv att jag inte har köpt någonting fast jag har gått i affärer och blivit lockad. Trodde aldrig det skulle vara så svårt!

Jag har dessutom åkt på ryggskott, har aldrig tidigare varit så dålig i ryggen, kan knappt vända på mig i sängen :( Har varit dålig i ryggen en vecka nu och trots besök hos naprapaten är det inte bättre. Jag ser det som ett tecken på att kroppen inte är i sitt bästa skicka... bara jag blir bra igen så blir det till att börja träna!

Ta hand om er för det är inte roligt när man får ont!
Kramar Ida

1 kommentar:

  1. Roligt att den gamla fåtöljen hamnade hos nån som ger den ett nytt liv, den fanns i morfars rum när jag var liten, och från 81 tills när du hittade den har den stått i mitt vardagsrum med en filt som tillfällig klädsel eftersom den var så sliten. Den blir jättesnygg tycker jag.

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails