tisdag 6 september 2011

Trädgårdsfix

I helgen fick jag äntligen färdigt rabattkanterna på baksidan. Den stenlagda uteplatsen fick vi hjälp att lägga av proffs, men efter det har det återstått lite fix för att få fint runt rabatterna.
Det blir sådan skillnad när det är en tydlig gräns mellan rabatt och gräsmatta. Nu ser det snyggt och prydligt ut även om rabatterna inte står i full blom. Lite jobb återstår innan rabatterna ser ut som jag har tänkt, men trädgårdsfix skall vara roligt så det får ta den tid det tar.
Just nu kan jag bara sitta på altanen, titta ut över baksidan och njuta över det jobb jag redan gjort. Jag måste säga att jag gillar vår nya uteplats, riktigt nöjd är jag :) Tomten känns plötsligt större när det händer något i andra änden.

Jag tycker det är kul med före och efter bilder. Nu är den här bilden tagen tidigt på våren, men man kan ändå se att det har blivit betydligt mer ordning och reda :) Tidigare var häcken så stor att den täckte hela det området som nu är rabatt och uteplats. I två år låg här en stor ris och komposthög... ingen vidare fin utsikt. Annat är det nu :)
Nu blev klockan mycket, dags att krypa till säng och drömma om kommande trädgårdsprojekt :)
Godnatt!

3 kommentarer:

 1. Ni har gjort det jätte fint där på baksidan. Jag vill också göra om lite på vår lilla baksida, men det får nog bli till våren.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefint du gjort!!
  önskar jag var lika händig som du ..
  kram Ville

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails