måndag 12 september 2011

Härliga sten!

Jag är älskar stenar i alla dess former. Går jag på en strand kommer jag alltid hem med fickorna fulla :) Runda, mjuka och i olika färger - det går att göra så mycket fint med sten!

Alla stenar på vår tomt är runda och blir fina runt rabatterna. Jag vet inte vara stenarna kommer från, de fanns här redan när vi flyttade in :) Misstänker nästan att det här området har varit gammal sjöbotten någon gång i tiden.

För att få en fin lite rundad avslutning vid lekstugan la jag lite stenar runt en rund betongplatta. Min syster gjöt den för att hon ville ha den på ett litet bord, men den blev alldeles för ojämn för det. Den fick bli en liten installation i trädgården istället.
Det är perfekt att kanta gräsmattan med platta stenar för då kan man dra gräsklipparen över kanten och slipper köra trimmern allt för ofta ;) Det gäller att göra det lätt för sig...

Ha en fortsatt skön kväll!
Kramar Ida

2 kommentarer:

  1. Tycker också om runda och lena stenar. Hade flera med mig hem från Rhodos.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tjusigt! Sten är toppen! Barnen gillar att ta hem sten och jag gillar när de tar hem sten. :-)

    Imorgon ska jag träffa Ems, Robin och världens sötaste bebis (mina egna är ju inte bebisar längre så då kan man säga så :-)), och jag har med lite grejer till Amanda. Jag pressade ner det som fick plats i väskan, tror det blev ett underställ, fleesejacka & täckväst - allvädersstövlarna fick inte plats men ni kanske ska norrut nåt i höst? Vad har A för storlek på fossingarna nu?

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails