måndag 22 november 2010

Nya kuddar till TV-rummet

Nya kuddar på G
Igår var det en riktigt seg söndag med ruggigt väder. Jag var allmänt trött och less. Började sy kuddar, men det kräver tålamod när barnen hela tiden vill vara med och göra precis det jag gör ;)

Amanda som gärna vill sitta i knäet och hjälpa mig sy..

Kuddarna blev iallafall färdiga till slut och pryder nu soffan i tv-rummet. Här kommer en liten försmak av vad som är på väg att bli färdigt...

I resten av rummet står fortfaranda verktyg och flyttkartonger kvar. Det är det som gör mig så trött och less, allt som nästan är klart men ändå inte blir färdigt, det är så lite kvar att det nästan känns fånigt. Och ändå orkar vi inte med det, vardagarna är vi helt slut och helgen behöver vi till att umgås och återhämta oss. En sak som gör mig så trött är alla dessa högar överallt, högar med rena kläder, högar med smutsiga kläder, högar med viktiga papper, högar med leksaker, högar med skor, vantar - you name it. Jag försöker bringa ordning, men når aldrig i mål. Varken jag är P är några pedanter (inte alls faktiskt...) men just nu är det för mycket oreda t.om för mig. Jag går bara runt och känner mig frusterad!

Kanske är det två små barn och att vi båda jobbar heltid som är kruxet, vi är inne i hämta/lämna karusellen och det känns det motigt att inte räcka till! Kanske är det mörkret och novemberrusket som tar all min energi. Men just ni vill jag bara stanna hemma under täcket och göra ingenting! Kanske skulle jag ta en dag ledigt ;) blev just lite piggare bara av tanken...

Kanske ledigt på fredag? det vore något att se framemot...
Kram kram Ida

2 kommentarer:

 1. Oj, där känner man igen sig... För min del kan det faktiskt hjälpa med en dag där jag ensam gör ingenting. Tycker det var en bra idé.

  Ta hand om dig!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Energi är en ständig bristvara hos oss föräldrar. Gissa om jag ser fram emot första helgen i december tillsammans med damen som har lika mycket energi som mina barn? :-) Vi kommer gärna på en fika/lekstund. Har iofs inte kollat med Ems om hon har några andra planer för oss. :-)

  Jag har precis beslutat att gå ner i tid på jobbet för att slippa all denna stress och alla högar.. Igår vek och sorterade jag tvätt till förbannelse. Vill du ha lite kläder till Amanda? Stl 98/104 är det som sorteras bort nu.

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails