fredag 26 november 2010

Mysliv i tv-soffan

Nu dröjer det inte länge tills ni får se en bild på hela källaren, vet att jag har sagt det förut, men nu är det nära....

Så länge får ni hålla tillgod med en tjuvkik på soffan och fåtöljen som står där nere. Fåtöljen ropade jag in på auktion för 100 kr, men det är nog närmare 20 år sedan när jag börjar tänka efter (oops vad gammal jag kände mig nu). Mamma lät klä om den och den stod länge hemma i deras kök. Därefter har den liksom fått hänga med oss i alla flyttar och den har alltid hittat sin plats :) Nu passar den bra med soffan i tv-rummet och får stå där tills jag är färdig med nästa fåtölj på tapetserarkursen. Pottskåpen jag köpte i somras har också hamnat här i väntan på bättre sidobord till soffan.

Lamporna är loppisfynd, den på bordet 90 kr med stor massiv fot, skärmen har jag tänkt byta men det har jag inte hunnit med ännu så den gamla får hänga med ett tag till...
I soffan har jag två gamla kvalitetsfiltar från tidstrand. De är i tjock ull och verkar vara oslitbara, trots att det är gamla syns det inte på dem. Vi hade en sådan filt när vi var små, men jag tror den var mer blå/lila.
Hur som helst fastnade jag redan då för designers vackra namn- Viola Gråsten. Jag tycker det är ett så häftigt namn! det passar verkligen på en textildesigner.

Nu skall jag njuta av att det är fredag kväll och att vi har en lång helg framför oss!
Kram kram Ida

2 kommentarer:

 1. Filtar från den firman hade mina föräldrar också, vilken nostalgikänsla jag fick nu!:)
  Fint ni har fått det!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, vad fint ni kommer att få det. Det är verkligen mina favoritfärger. Vi fixar också för fullt här hemma. Vi flyttade in i vårt nybyggda hus lite för tidigt så vi måste fixa medan vi bor här. Jag kommer inte att göra om det:)
  Ha en bra söndag.
  Kramar Anette

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails