söndag 20 februari 2011

Vilken kalashelg vi har haft, Hugo fyllde 5 år igår och det har vi firat ordentligt. Först kom farfar i fredags med egenbakad tårta á la farfar.
På kalaset igår var det sedan starwars lego samt bacugan som var temat. Beställde tårtbild på nätet så var starwars tårtan snabbt fixad! Otroligt enkelt sätt att få en annorlunda tårta, bara lägga bilden på grädden så smälter den in.
Idag har vi firat Pappsen som fyllde 65 i veckan. Han bjöd på brunch på Långbro världshus, har ni inte varit där kan det varmt rekommenderas. Väldigt god mat i fin miljö. Huset är helt fantastiskt vackert, jag var redo att flytta in ;) tydligen var det överläkarbostad på den tiden när långbro sjukhus fanns kvar. Kolla bara in denna vackra trapp, me like!
Mittemot trappen en öppen spis, så skulle man ha det! tänk att få sjunka ner i en av fåtöljerna och njuta av en värmande brasa.
Med tanke på hur kallt det är ute skulle jag mer än gärna vilja ha en öppen skis eller kamin just nu!
Ha det bäst!
Stora kramar Ida

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Vilken häftig Star wars tårta!

  Ha en fin helg! Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Vilka fina tårtor!

  Härligt med många födelsedagar att fira:-)

  Kram pernilal

  SvaraRadera
 3. Hej! Läser din blogg men är dålig på att kommentera men nu måste jag ju! Jag bor ju i Långbro park... Men i ett av de nybyggda husen. Världens finaste område att bo i OCH det mysiga värdshuset!

  //Petra

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails