lördag 12 februari 2011

Hemmahelg

Hoppas vattentunnan överlever vintern....
Sommaren känns långt borta just nu, men det är så fint med all nysnö som kom igår. Vattentunnan som jag tog reda på när pappsen flyttade hann aldrig tömmas innan vattnet frös och vintern kom. Jag hoppas verkligen att den inte fryser sönder...

Vi är bara hemma i helgen och fixar i tvättstugan. Nya bänkskåp har inhandlats och nu sitter de på plats. Lådfronterna vi skulle ha var naturligtvis slut, det är tur vi har nära till IKEA...

Ute skiner solen och vi har skottat fram allt som försvann under snöstormen igår. Vi har samlat på oss renoveringsskräp och såklart hann vi inte åka till tippen innan allt blev översnöat :( detta trots att vi hade grejerna under altantaket. Men nu är det röjt och imorgon blir det en vända till återvinningen.
Påfyllt till småfåglarna
Småfåglarna har ont om mat så här års och jag har fyllt på åt de små liven. Både barnen och jag gillar när det kommer små fåglar och äter utanför fönstret.

Pappa har jobbat på så snabbt i tvättstugan att det snart är klart :) Jag blir lika förvånad varje gång jag öppnar dörren och ser hur fräscht det har blivit. Snart hoppas jag att jag kan röja så pass att jag kan ta en bild och visa er!

Ha en fortsatt skön helg!
Kramar Ida

3 kommentarer:

 1. Hej jag har verkligen varit frånvarande men fick sån lust att besöka dig och se hur ni har det=)

  Tvättstugan blir rolig att se när den är färdig=)

  Dina fynd var fina och schablon trycken var ju super fina...så enkelt men effektfullt när man kan skriva text man valt själv.
  ha det så bra
  kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej igen jag såg att jag skickade kommentar från vår butiksblogg....det skulle ju vara från smycka dig=)

  SvaraRadera
 3. En stor kram på alla hjärtans dag!

  Pernilla

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails