tisdag 31 mars 2009

Namnbokstäver i trä

Tänkte jag skulle visa lite tidigare pyssel som jag har gjort. De här bokstäverna har jag sågat ur från en planka och målat till Hugo. De har stått orörda på en hylla i hans rum tills nu... Hugo har fyllt 3 och har blivit helt tokig i bokstäver, ser "sina" bokstäver överallt på skyltar och affärer. Han leker med sina bokstäver och det är ytterst sällan som de får stå på hyllan. Han bygger torn med dem och har dem med i sina kojor och låtsaslekar. Så ett bra tips om du har en 3-åring hemma och känner dig lite pysslig, såga till några bokstäver - det kommer garanterat att bli uppskattat!

Dessa är 12 cm höga, 9 cm breda och knappt 3 cm tjocka.
Ha en härlig dag i vårsolen!

4 kommentarer:

 1. Åh, är det också nåt du tillverkar och säljer? :-) Här hemma har vi en liten dam som gillar sitt namn och speciellt bokstäverna som sitter på dörren.

  SvaraRadera
 2. Hm, det kanske kan vara en idé! Jag har en dröm om att få till en snickarbänk i garaget, vore kul att få jobba lite mer med trä. Så det kanske är nåt att fundera på! //Ida

  SvaraRadera
 3. Ja lat som man är skulle jag hellre vilja beställa också :-)jätteroligt med bokstäverna.. skulle nog uppskattas långt upp i åldern. Nu när oliver lär sig läsa skulle han säkert tycka det var skoj också. Alfabetet kan jag beställa, haha. Nåt att göra nu när du går hemma :)
  kramkram

  SvaraRadera
 4. Hejsan, Vad du pysslar!!! Fint! Nu är det dags snart.... /Kram Fredrika

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails