måndag 13 april 2009

Jag har fått en utmärkelse!


Jag har fått en utmärkelse av ninamy, tack så mycket Nina!
Det är en barndomskompis till min syster som har en mysig blogg om hennes familj och diverse renoveringsbestyr.

Visst har det varit en underbar påskhelg? Här i Spånga har solen strålat hela helgen, vi har varit ute i trädgården större delen av tiden. Eftersom vår trädgård i princip var övergiven när vi flyttade in för 2 år sedan så finns det MYCKET att fixa med. Det nuvarande projektet är att gräva upp komposthörnan för att göra den lite trevligare. Tidigare stod där sneda kompostbingar som var övervuxna med brännnässlor, inte så kul!

Jag är beräknad till idag, hade hoppats att allt trädgårdsbestyr skulle sätta igång värkarbetet, men icke! Jag blir tokig av att bara gå och vänta... visst är det konstigt att så fort man inte kan styra och planera så blir man sååå otålig. Jag är ju så nyfiken på vad det är för en liten krabat som bor där inne!!! Håll tummarna för att jag inte behöver vänta allt för länge till!

Jag skickar vidare utmärkelsen till Flitiga Fredrika som har en fantastisk blog och inredningsbutik på nätet.

1 kommentar:

  1. Jag drömde en konstig, men härlig dröm, för några veckor sedan. Då var det en liten lillasyster som hade kommit ut iaf. Hon var ca ett år då, och Hugo, Sofie, Charlie & lillasyster (som hon kallades) lekte så bra med varandra. Så jag tror på en lillasyster. :-) Känns det konstigt att ha gått så här länge, Hugo kom väl nästan en månad för tidigt...? kram!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails